Att må bra i dessa tider..

Det är en utmaning att hålla humöret och hoppet uppe ibland. Särskilt när det känns osäkert i världen och ens grundläggande trygghet och försörjning känns hotad. Men det är viktigt. Om det känns överväldigande kan du krympa världen genom att skippa nyheterna och asociala medier en period. Den verkliga världen inom våra sinnens räckvidd kan vara mörk och ljus så det räcker. Det är den vi är evolverade för att hantera. Först när fötterna står stadigt på jorden är det möjligt att hantera större mängder information. Om du känner att du är stabil just nu, tycker jag du ska lyssna på Folkets Radio. Och kom ihåg att alltid vara kritisk till ny information.

https://open.spotify.com/episode/60waM8UAH97clXqOyOU9FC?si=ed7CbR6zRT-D0nf5zCh_vA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s